Bemutatkozás

Nagyné Miske Margit okleveles közgazdász, szakközgazdász vagyok. Több mint 30 éve foglalkozom külkereskedelemmel dinamikusan fejlődő termelő- és kereskedelmi vállalkozásoknál közép- és cégvezetői beosztásokban. Export-import üzleti tapasztalataim közel 40 országra, Európán kívül a Közel- és Távol-Keletre, Ausztráliára és az amerikai kontinens országaira terjednek ki. Külkereskedelmi és logisztikai ismereteket tanítottam a közoktatásban, valamint számos szakmai rendezvény meghívottjaként tartottam előadást exportálni kívánó vállalkozóknak.

Családi cégünkben ezt a több évtizedes tapasztalatot és szakmai nyelvismeretet is megbízóink rendelkezésére bocsátjuk. Segítünk megtervezni a külföldi piacokon történő megjelenés lépéseit és igény szerint részt veszünk azok megvalósításában is – legyen az bemutatkozó anyag összeállítása, kiállításon való megjelenés vagy üzleti levelezés. Szakértő módon közreműködünk akár egy-egy munkaigényesebb vagy rendkívüli feladat végrehajtásában is, amelyre megbízónk saját kapacitásai nem elégségesek.Vállalunk rövid határidőre angol, német és orosz nyelvű szakfordítást, tolmácsolást, illetve külföldi partnerekkel történő idegennyelvű kapcsolattartást, üzleti találkozókon személyes közreműködést.

Független tanácsadóként az a célunk, hogy széles körű külpiacra jutási, tárgyalási, szerződéskötési ismereteinket megosszuk az arra igényt tartó kis- és középvállalkozásokkal, konkrét helyzetekben segítséget nyújtsunk az üzletek logisztikai, pénzügyi és egyéb részleteinek kidolgozásához, az aktuális jogszabályi feltételeknek megfelelő megoldások megtalálásához.

Felkínáljuk Önnek, hasznosítsa ismereteinket saját vállalkozása érdekében.